(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-49887773-1', 'studentenpolis.com'); ga('send', 'pageview');

Studentenpolis.com is onderdeel van BVA verzekeringen en biedt via deze website inboedelverzekering student, aansprakelijkheidsverzekering student en doorlopende reisverzekering voor studenten aan. BVA verzekeringen is een onafhankelijk gespecialiseerd financieel adviesbureau op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning. Dit verzorgen wij zowel voor particulieren als bedrijven waarbij wij voor bedrijven bovendien additionele financiële adviezen verzorgen. Relaties kunnen bij ons terecht voor een gedegen advies en uitvoering van hun financiële belangen.

Onafhankelijk
Als onafhankelijk adviesbureau zijn wij niet gelieerd en aan welke maatschappij dan ook. Afhankelijk van kosten, voorwaarden, uw huidige en toekomstige financiële positie en persoonlijke of bedrijfsmatige plannen maken wij een selectie van het aanbod dat voor uw situatie het meest passend is.

Vertrouwen
Onze brede kennis en jarenlange ervaring (sinds 1984) vormt de basis voor het succes. Nieuwe relaties komen veelal op recommandatie van bestaande relaties binnen. Dit zegt veel over de kwaliteit en service van onze dienstverlening maar ook over de persoonlijke aandacht en vertrouwensrelatie.

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u middels onze dienstenwijzers laten zien hoe onze werkwijze is, waarin u als klant centraal staat.

Klik op de link hieronder om online onze dienstenwijzers te bekijken:

Dienstenwijzer Particulier BVA verzekeringen

 

Inboedelverzekering student | Doorlopende reisverzekering student