(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-49887773-1', 'studentenpolis.com'); ga('send', 'pageview');
 • Wie is studentenpolis.com?

  Studentenpolis.com is een collectieve pakketverzekering speciaal voor studenten opgezet door BVA verzekeringen. BVA verzekeringen is een onafhankelijk gespecialiseerd financieel adviesbureau op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning en heeft ervaring sinds 1984.

 • Hoe staat studentenpolis.com bij de AFM geregistreerd?

  Studentenpolis.com staat onder nummer 12003289 bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerd.

 • Welke dienstverlening biedt studentenpolis.com aan?

  Studentenpolis.com bemiddeld enkel in eenvoudige schadeverzekeringen.

 • Hoe wordt studentenpolis.com beloond voor haar dienstverlening?

  Om onze diensten te kunnen verlenen maken wij bedrijfskosten. Denkt u maar aan salarissen, kosten van huisvesting, opleidingen en vergunningen. Deze kosten worden op verschillende wijzen vergoed. Ons kantoor heeft ervoor gekozen onze kosten onderdeel te laten zijn van de prijs van het product, de premie. De premie betaalt u rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij. Vervolgens draagt deze een deel hiervan aan ons af ter dekking van onze bedrijfskosten.

 • Hoe handeld studentenpolis.com klachten af over haar dienstverlening?

  Wij behartigen uw belangen op het gebied van financiële diensten zo goed mogelijk. Maar ook wij kunnen fouten maken. En dat kan ertoe leiden dat je een klacht hebt. Indien u een klacht hebt, vragen wij u dit eerst kenbaar te maken aan de directie van ons kantoor. In de meeste gevallen zullen wij uw klacht snel kunnen verhelpen.
  Indien wij er samen niet uitkomen, kunt u zich altijd wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Hierbij zijn wij aangesloten onder nummer: 300000982.

 • Ik ben geen student meer. Hoe verder?

  Wanneer je geen student meer bent kunnen we jammer genoeg de collectieve pakketverzekering via studentenpolis.com niet handhaven. Deze is op maat gemaakt voor studenten. Daarna kun je terecht bij onze dochter organisatie verzekeronline.com. Nog steeds die vertrouwde lage premie maar nu voor iedereen. We helpen je graag je pakket over te brengen naar Verzekeronline. Neem hiervoor contact met ons op.